Wednesday, January 8, 2014

Pachetele all inclusive - descrierea informatiilor din brosuri

Destinatiile la soare au in descriere multe informatii cu privire la activitati, restaurante a la carte etc. Incercam sa descriem pe scurt semnificatia acestor informatii:

Numarul de stele al hotelului. Fiecare tara are propriul sistem de acordare a stelelor in industria hoteliera. Din acest motiv aceleasi stele intr-o tara poate sa insemne un confort sporit sau inferior fata de acelasi numar de stele hoteliere declarate in alta tara, in functie de cerintele impuse de lege in acele tari. In cazul destinatiilor la soare stelele sint acordate de tour-operatori. De aici diferentele de cotare ale acelorasi hoteluri.


In general se poate poate considera astfel: de la 3 stele in sus incepe zona de confort, urmata de categoria superioara 4 stele si lux adica 5 stele.

Activitatile. Fiecare hotel se lauda cu un anumit numar de activitati in functie de genul de vacanta pe care il doriti. Pentru o vacanta in doi, linistita si retrasa, ne orientam mai putin spre activitati in comun cit spre activitati cu caracter independent si excursii la care puteti participa la alegerea dumneavoastra. Daca va plac vacantele dinamice, orientati-va spre activitati multiple inclusiv cu caracter sportiv, cluburi etc. Un segment important il reprezinta hotelurile care sint dedicate familiilor cu copii, hoteluri care au listate activitati specifice pentru copii si spatii speciale destinate acestora.

Bufet / restaurant a la carte. Bufetul se adreseaza in principal persoanelor care prefera sa isi aleaga / compuna singuri meniul.
Restaurantele a la carte reprezinta optiunea de restaurant clasic, cu meniu propus, servit de un chelner.
Numarul restaurantelor a la carte din zona unui restaurant va permit s avariati meniurile iar numarul de mese permise la restaurantele a la carte este specificat in oferta/descrierea hotelurilor (exceptie pachetele tip VIP de la anumite hoteluri care permit un numar nelimitat de mese a la carte).

No comments:

Post a Comment