Friday, February 1, 2013

LOCURILE DE LA IESIREA DE URGENTA

Se stie ca de exemplu locurile de la iesirea de urgenta au spatiu mai mult in fata lor, ceea ce, mai ales pentru un zbor lung, poate sa insemne mult in materie de confort! Iata de ce aceste locuri sint preferate de multi calatori, insa nu oricine le poate ocupa.

Compania aeriana KLM de exemplu permite rezervarea locurilor de la iesirea de urgenta insa contracost! Cit costa selectarea locului favorit in acest caz? 50 Euro pentru zborurile intercontinentale (mai scurte de 9 ore) si 20 respectiv 30 Euro pentru zborurile intra-europene mai scurte de 2 ore, respectiv mai lungi de 2 ore. Locurile de la iesirea de urgenta sint in numar limitat deci selectarea lor se va face in termenii specificati de KLM si anume: online, cu 30 ore inainte de plecarea avionului si plata exclusiv cu card de credit.
Pentru cumpararea locurilor de la iesirea de urgenta mai trebuie sa respectati insa si urmatoarele conditii:

-virsta minima 18 ani
-sinteti capabil sa acordati ajutor intr-o situatie de urgenta, deci aveti forta si dexteritatea necesare, mobilitate completa si nu luati niciun fel de medicament care sa afecteze aceste caracteristici fizice/psihice, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in domeniul securitatii
-sa vorbiti si intelegi limba Engleza la un nivel satisfacator

Daca se dovedeste ca informatiile furnizate online pentru rezervarea contracost a locului de la iesirea de urgenta sint total sau partial false, nu veti primi locul solicitat si nici suma de bani platita pentru acesta.

2 comments: